keskiviikko 11. elokuuta 2010

Viimeisiä viedään

Nyyh, oon jo sanonu Adjöt kahdelle nordjobbarille. Toinen lähti sunnuntaina ja toinen seilas eilen Turkkuseen.

Lauantaina kokoonnuttiin Skärholmenissa puhumaan paskaa työpaikasta ja syömään. Taas, it's our thing! Seuraava päivä oli mulla vapaa, joten käytiin Stadshusetin tornissa ihastelemassa Tukholmaa yläilmoista käsin. Käymisen arvonen paikka, 30 kruunulla pääsee näkemään kaupunkia 35 minuutin ajan. Me huokailtiin ja mietittiin missä on mikäkin kesän aikana testattu ravintola/kahvila/piknik-paikka. Nälkäsenä suunnattiin Slussenin viereen Hermansiin vetämään vegeruokaa buffet-pöydästä, mikä oli ku pala taivasta! Iiiiso salaattipöytä, montaa eri lämmintä ruokaa ja upeet maisemat suoraan Djurgårdeniin (ja Viking linen terminaalin, ooh!). Illan päätteeks mentiin kattomaan ruotsalaista stand-uppia ja leuka väristen hyvästeltiin ensimmäinen lähtijä (mehän ei KOSKAAN enää ikinä nähdä, NOT!).

Ilman mitään erityistä syytä mentiin maanantaina syömään kakkua Gamla stanin Kladdkakaniin. Tiistaina ihan hyvällä syyllä mentiin syömään T.G.I. Fridaysiin kunnon jättiannokset hampurilaisia ja ranskalaisia ja vetämään jälkkärit Odenplanin Hard Rock Caféhen. Illalla käytiin saattamassa toinen lähtijä Silja Linen terminaaliin ja luvattiin, kautta kiven ja kannon, että me tullaan pitämään yhteyttä!

Meillä on tapana sanoa: "Nordjobbarit vaan syö! Ne syö koko illan ja yön, eikä ne jaksa seuraavana aamuna nousta töihin, koska ne on syöny niin paljon."

Voiko loppujen lopuksi syödä liikaa?

Ö: Ina

2 kommenttia:

  1. Ikinä ei voi syödä liikaa :) Ja kiva että tykkäsit Hermansista :)

    VastaaPoista
  2. Jones, kiitos vastauksesta, mäkin oon vähän samoilla linjoilla! Mä suosittelen Hermans'ia kaikille Tukholma-vierailijoille, hyvä ruoka ja upeet maisemat, eipä sellasen kanssa voi ees kilpailla!

    VastaaPoista