tiistai 17. elokuuta 2010

Toimintasuunnitelma ja Plan A/B/C.

Pyhitän huomisen siivoamiselle, pakkaamiselle ja pyykkäämiselle... Heti kun olen vieraillut Vaxholmin ihanassa saaristomiljöössä! Sen jälkeen kuitenkin alkaa koko mun Tukholma-elämän pakkaaminen matkalaukkuun ja rinkkaan. Kesä on lopussa, samoin mun aika tässä kaupungissa, joten tämä tyttö seilaa torstaina takaisin kotimaahan!

Tehtävän nimi on "Kesäsvensson koto-Suomeen":

Plan A: Siivoa, pyykkää ja pakkaa. Rauhallisesti ja järjellä ajatellen, ilman hajottavaa Tukholma-ikävää. Mitä tarviin laivaan ja mitkä voin heittää laukun pohjalle? Mitä en välttämättä tarvii mukaan ollenkaan, vaan voin jättää tänne? Onko lehtiä, kirjoja ja eväät matkaa varten? Siivoamisen järjestys kannattaa suunnitella pakkaamissuunnan mukaan, eli vessasta huoneeseen vai toisin päin? Onko kaikki mukana, varmasti?

Plan B (Jos Tukholma-ikävä iskee): Siivoa ja pakkaa, nyt ei kannata miettiä mitään muuta kuin itse TEHTÄVÄÄ. Nopeasti tavarat laukkuun suoraan kaapista, nappaa käsilaukkuun tärkeimmät tavarat ja juokse Pressbyrån kautta hakemassa eväät. Murehtia voi myöhemminkin!

Plan C (Kun mikään ei auta, vaan olo on pelkästään, puhtaasti paska ja Tukholma-ikävä hakkaa päätä): Älä ajattele mitään! Pakkaa! Tavarat laukkuun, iha sama missä järjestyksessä! Pyykätä voi Suomessaki, vuokrantaja voi itse siivota, laivalla on tax free ja siellä iso kasa Haribon parhaita! Nyt vain kaikki omaisuus mukaan ja menox!

Näillä mennään!

Ö: Vielä vähän aikaa Kesäsvensson Ina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti