lauantai 7. elokuuta 2010

I heart Stockholm

Kävin ensimmäistä kertaa täällä oloni aikana sadepäivän kunniaksi elokuvateatterissa ja valittiin sattumalta vuoden paras elokuva, Inception. Niin upeen elokuvan jälkeen oli vaikee päästä kotiin asti, kun mielessä pyöri vaan VAU!

Mun luona on punkannu muutaman päivän homeless nordjobbari samasta työpaikasta, mikä oli varmasti sille tylsää (ei kotia), mut meillä oli ihan huippua! Tiistaina se muutti mun lattialle ja suunnattiin mun vapaapäivän kunniaks Kungshalleniin syömään jättiannos kanaa. Koko päivän paisto aurinko ja oli lämmintä, kunnes päästiin Skanssenille laulamaan allsångia kaikkien iloisten ruotsalaisten kanssa. Sillo taivas meni pimeeks ja alko sataa. Kiva. Onneks sekään ei pidätelly ruotsalaisten (ja meidän) iloista fiilistä! Illan esiintyjinä oli the Baseballs, Huutajat, Jakob Hellman ja muutama muu, joista ei sitten tiedetty mitään.

Heimon loput jäsenet kävi torstaina piipahtamassa Tukholmassa ja heidän kanssa pyörittiin sitten Gamla stanissa, syötiin ja istuttiin kuppilassa. Ihanan piristävää, parasta terapiaa työn uuvuttamalle meikäläiselle... Käytiin nimittäin puhumassa personalchefin työpaikan tilanteesta, siitä miten meitä (kesätyöntekijöitä) kohdellaan ku roskaa, miten töitä on ollu ihan liikaa ja miks ihmeessä vanhushoidossa käytetään naurettavia Mikki Hiiri-muovihanskoja! Noh, vastaus oli tietenkin "ei meillä ole koskaan ollut tällaista ongelmaa, aina olemme saaneet henkilöstön puolelta hyvää palautetta ja hanska-asiassa en ole ekspertti". LoL. Jos hanska jää pyyhkiessä peeeeesvakoon, ni se on huono hanska se.

Aika näyttää otetaanko meidän antamaa "rakentavaa palautetta" tosissaan... Tuskin!

Ö: Ina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti