lauantai 14. elokuuta 2010

Muotiblogi vol. 2

Vieläkään ei ole luvassa asukuvia, mutta päivitystä vaatekaapin puolelta kyllä!

Mun missio laittaa kaikki rahat Tukholman vaate- ja kenkäkauppoihin näyttää onnistuvan, sillä joka kerta matkaan tarttuu jotain kivaa. Tän asuintalon alakerta on myös yleinen vaatteidenjättöpaikka, nimittäin monikaan ei jaksa raahata vaatteita kirpparille, vaan täysin hyviä ja käytännössä uusia vaatteita jätetään muiden noukittaviksi! Eräänkin aamun kahvimaitohakureissu muuttui, kun alakerrasta löytyi uusi musta jumpsuit, lyhyt neule, mekko sekä t-paita. Eli se raha mikä ei mene vaatteisiin, tuhlataan kahviloihin ja ravinteliin!

Viimeisen muotiblogiosuuden (?!?) jälkeen on tullut päivitystä vaatekaappiin: lyhyt, lepattava takki korvautui ihanalla vaalealla farkkutakilla, farkkuhaalarit, eli jumpsuit, lähti mukaan New Yorkerista sekä naurettavan mukavat Chinosit löyty Espritistä. Olen ostanut myös pyykinpesuainetta ja hammastahnaa.

Hankinnassa on vielä:

- Converset
- Kånken-reppu
- Farkkumekko
- Puukengät

Sekä tietty määrittelemätön määrä vaatteita.

Aurinkoista päivää!

Ö: Ina

PS: Toisaalta, olis ehkä järkevämpää handlata osa pakko saada- listalta Suomessa. On ainakin joku hyvä syy palata lauantaimakkaran ja rusinattoman maksalaatikon pyhään maahan, blaah.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti