lauantai 14. elokuuta 2010

Freedom!

OHI ON! Eilen klo. 12.30 alkoi mun tähän astisen elämän ensteks mahtavin päivä! LOMA!

Luvassa on siis vielä shoppailua ja turisteilua Tukholmassa, retki Maarianhaminaan sekä Karate kid Bio Sagassa. Jokainen hetki pitää käyttää tehokkaasti ja kaikki Tukholman ihanat yksityiskohdat täytyy painaa mieleen.

Töistä lähtiessä ei tullut yhtään haikea tai surullinen olo, pikemminkin onnellinen ja helpottunut. Työkaverit (?) ei edes vaivautuneet hyvästelemään, huikkasivat vaan adjöt ja jatkoivat tietokoneen naputtelua. Siellä on sattunut eräs henkilökunnan rivejä sekoittanut tapaus, johon kuuluu meili sairaanhoitajalta, henkilöstön Gröna lund-päivän peruuntuminen sekä kahvitauko. Mutta tuo aika kuuluu jo meikäläisen menneisyyteen! Muistin kuitenkin käydä kysymässä työtodistusta kesästä, minkä voi sitten liittää mun muuten niin loistokkaaseen CV:en (neljä vuotta Säästärissä, kesä hautausmaalla, vuosi Stalinin alaisena Portmaskalla jne).

Eilen sanoin heipat taas yhdelle nordjobbarille. Se seilaa para'aikaa Suomeen päin. Torstaina mäkin otan laukkuni, rinkkani, toisen laukkuni ja kolmannen laukkuni ja suuntaan kohti Slussenia ja Viking Linen terminaalia. ÄITI VARAUDU: I'm coming home! Jauhelihakastike tulille ja raejuustoa jääkaappiin!

Tänään käyn shoppailemassa ja hyvästelen neljännen lähtijän. Helteestä ja auringosta huolimatta kesä uhkaa loppumisellaan.

Tukholmaterveisin Ina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti