keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Kaiken maailman aktiviteetteja

Kun luentoja on vain kaksi joka viikko ja pelkästään iltaisin, niin vapaa-aikaa on riittämiin. Tämä aika täyttyy yleensä seuraavista aktiviteeteista:

Kahvi. Kahvilla käyminen on ehkä kaiken opiskelun ydin. Jopa kaverit, jotka ei juo kahvia, ostaa kahvin vain kahvin juomisen takia, sillä mikään ei paranna oppimistuloksia enemmän ku kunnon kuppi kaameeta kuravelliä yliopiston kahvilassa. (It is truly hard to be a coffee drinker in a tea country.)

Kuntosali. Arkisin käydään aamusalilla, jonka jälkeen hyvällä omatunnolla jatketaan päivää. Huvittavinta kuntosalilla on ehdottomasti ne neljä isoa telkkaria, joista voi juostessa kattoa urheilua, musateeveetä, uutisia ja saippuasarjoja. Viikonloput pyhitetään levolle ja syömiselle, jotta seuraavalla viikolla on jotain mistä päästä eroon. Huomenna klo 9 meikä juoksee ja kattoo Everwoodia.

Telkkari. Joka torstai kokoonnutaan isolla lössillä viettämään TV-puolimaratonia kello kahdeksan; pari jaksoa Frendejä, the Big Bang Theory ja How I met your mother. Kaikki tietää jo tän rutiinin, eikä kellekään tarvitse enää erikseen ilmoitella.

Pub. Perienglantilaisittain iltaa voi clubien sijaan viettää pubissa! Suurin osa pubeista menee kuitenkin jo ennen puolta yötä kiinni. Uskon vakaasti, että tämä johtuu siitä, ettei kukaan pysty pidättelemään pissaa aamu kolmeen asti. Pubien vessat on nimittäin yleensä käyttökelvottomia.

Reissaaminen Lontoossa ja sen ulkopuolella. Lontoosta pääsee halvalla minne vain, paitsi Pohjoisnavalle. Kunhan jaksan, laitan lauantain Cambridgen reissun kuvia tänne!

Leffat. Sunnuntai-ilta on hyvä päättää kunnon leffailtaan ja koska JAH:n kellarissa on sekä TV-huone että iso sali jossa jättitelkkari piuhoineen, voi tietokoneen kytkeä vähän isompaan screeniin (koska läppärin näyttö on vaan liian pieni, sorry). Tänään vuorossa Hangover.

Syöminen. Vaihtarit rakastaa ruokaa. Määrä ei korvaa laatua, mutta mitä enemmän ruokaa on, sen parempi!

Paloharjoitus. Torstain vakituisen palohälyttimien testailun lisäksi joka kolmas kuukausi JAH järjestää yllätyspaloharjoituksen, jippii. Tiistaina klo 8.30 heräsin kovaan meteliin. Minuutin päästä tajusin että se on palohälytin, eli kaikkien pitää mennä ulos. Meikä kun ei lähde ulos yöpuvussa, niin nopeesti vaihdoin vaatteet, otin puhelimen ja lukitsin huoneen oven. Tositilanteessa kuolen ennemmin liekkeihin ja savuun kuin menen ihmisten ilmoille pyjamassa. Piste.

Kielet. Kun samaa keittiötä käyttää 8 eri maan ja kulttuurin kansalaisia, niin nopeesti tulee opeteltua heipat ja hyvät yöt eri kielillä. Ja aina voi opetella koreaa Stelioksen iPhonella aamiaista syödessä.

Kalinihta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti