torstai 10. helmikuuta 2011

Happy days are here again!

Luvassa pienimuotoista hehkutusta:

Teaching and learning in classrooms- moduliin piti väsätä pari viikkoa sitten 1000 sanan (n. 2 sivua) critical review valitsemastaan tieteellisestä artikkelista. Eilen opettaja jakoi meidän tekeleet kirjallisen palautteen kera, jotta voidaan muokata tekstiä ja palauttaa lopullinen versio muiden kurssitehtävien kanssa heinäkuussa. Häpesin omaa tekstiäni jo palauttaessa sitä, mutta ajattelin että palautteen jälkeen muokkaan siitä salonkikelposen. Critical review oli täysin uusi konsepti meikäläiselle ja kirjotinkin sen täysin Caplits-kirjoituskurssien ohjeiden mukaan, en lähtenyt sooloilemaan! Suurin ongelma kirjoittaessa oli ehdottomasti akateemisen englannin tuottaminen, johon ei siis kuulu "I think" tai "Wazzup?".

Mutta hah, turhaan olin murehtinu omaa raapustustani, nimittäin se tuli takaisin oikein hyvän palautteen kanssa! Opettaja oli tykännyt tekstistä ja sen struktuurista ja ainut mitä pitää tehdä on viilata englantilaista pilkkua, minkä opettaja oli itseasiassa tehnyt valmiiksi tekstiin! Osa kurssilaisista oli saanut aika huonoa palautetta, jota ne kovaan ääneen ihmetteli tunnilla opettajalle ja muille opiskelijoille. Veikkaan, että Suomessa yliopisto-opettajalle ei voisi, saatika uskalla, sanoa mitään niin suoraan. Hyi miten huonoa käytöstä!

Toinen hehkutuksen arvoinen asia; salikorttia on tullu vinguteltua aika kivasti! Tiistaina oli kunnon voittajafiilis, kun superpitkän jälkeen jaksoin raahautua juoksumatolle, enkä mennyt suoraan kämpälle. Juostessa näin pari vanhaa jaksoa Frendejä ja jalkapalloa salin telkkareista :) Liikkumisesta ehkä kannattaakin pitää pientä taukoa, koska urheilu on paljon hauskempaa, kun sen pääsee taas aloittamaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti