tiistai 25. tammikuuta 2011

Rento viikonloppu ja hatuttava viikonalku

Hello!

Paluu arkeen ja märkä rätti vasten kasvoja. Eilen yritin lukea kotosalla artikkeleita moduuleja varten ja kaikki näytti menevän ihan plörinäksi. Tekstit oli joko liian vaikeita, filosofisia tai tylsiä. Eilen oli myös kummipojan 4-vuotis syntymäpäivät, enkä mä luonnollisesti ollu paikalla, hatuttaa pahasti, kyseessä oli nimittäin teemasynttäripippalot. Tänään kävin English for Academic Purposes-tunnilla, jossa opiskellaan, kyllä, englannin kieltä ja kirjoittamista. Eikä kyseessä ole mikään English for dummies-juttu, vaan real deal! Onneksi tunteja on vielä kuusi jäljellä, niin mulla on aikaa kaivaa mun sisäinen kielinero esiin!

Viikonloppu meni liian nopeesti, taas. Pelätty nettikatkos oli uutisankka (KVAAK!) ja netti toimi koko viikonlopun. Siitä huolimatta kämpässä ei tullu vietettyä hirveesti aikaa. Perjantaina herättiin aikaste ja lähettiin porukalla lukemaan kirjastolle artikkeleita. Viiden tunnin luku-urakan jälkeen lähettiin lössillä kauppaan ostoksille ja kokattiin pienessä keittiössä 10 hengelle päivällistä (naapuriasukit oli kiitollisia, muah!). Ilta vietettiin pubissa, kuten true engelskvinnat konsanaan! Lauantaina lähdettiin Notting Hilliä kohti Portobello Roadin markkinoille, jossa oli meidän lisäks hyvin moni muu. Kierreltiin ja katseltiin, mut kaikilla oli vaan yks päämäärä; äkkiä jonnekin lämpimään kahville, ilma oli nimittäin erittäin lontoolainen taas vaihteeks. Loppuilta vietettiin John Adams Hallin ylimmässä kerroksessa How to train your dragon-elokuvan parissa. Sunnuntai pyhitettiin kulttuurille British museumissa (joka on muuten ilmainen museo) ja illalla kokkailtiin taas porukalla.

Tällä hetkellä vedän kuppitolkulla teetä, koska talvinuha kolkuttaa kurkussa. Keittiökaverit ei arvosta mun pärskimistä ja niistämistä. Kraah kraah!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti