torstai 20. tammikuuta 2011

Rathole Prison

Hei kaikki kauniit ihmiset!

Tämä nörtti on ottanut selvää blogspotin mahdollisuuksista ja nyt olisi luvassa kuvia asunnosta ja yliopistosta. John Adams Hall sijaitsee samalla kadulla IOE:n kanssa, joten hyötyliikuntaa kertyy noin kolme minuuttia päivässä. Oma huoneeni on viihtyisästi kellarissa, josta näen tielle sekä kellariasukkien kujalle. Ikkunassa on kalterit luomassa vankilatunnelmaa, ah!





Varsinkin kellarin asukkaat on aika värikästä porukkaa, sillä lähes jokainen on Erasmus-vaihtari tai ulkomaalainen maisterivaiheen opiskelija. Yksi aito, oikea britti löytyy ja hän saikin kunnian kertoa totuuden Lontoon hanavedestä (juotavaa on!). Meikäläisen keittiöstä löytyy kreikkalaisia, malesialainen, pari taiwanilaista, kyproslainen, japanilainen sekä intialainen (plus MINÄ!). Varsinkin aasialaiset on innokkaita kokkaamaan ja lähes joka kerta mä olen enemmän kuin tervetullut syömään heidän kanssaan.

John Adams Hall näyttää ihan samalta ku kaikki muut talot Lontoossa. Tämän saman kadun varrella on sitten IOE.



200 metriä etelään: IOE ei ole varsinaisesti arkkitehtuurin helmi.



Lisää kuvia seuraa viikonlopun jälkeen, nimittäin perjantain klo 18 ja maanantain klo 9 välillä meillä ei ole nettiä (koska IOE sanoo niin). Kriisiapua on hankittu ja lievitystä kipuun etsitään perjantaina syöminki-illasta, lauantaina Notting Hillin Portobello Roadilta ja sunnuntaina British Museumista. Viikonloppuna on tarkoitus leikkiä turistia!

Cheers!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti