sunnuntai 16. tammikuuta 2011

How about the weather?

Englannin sää ansaitsee ehdottomasti oman blogipäivityksen, nimittäin sen vertaa ennalta-arvaamaton ja julma luonnonilmiö se on! Yhtenä hetkenä aurinko paistaa ja ilma on ihanan lämmin, joten päätät piipahtaa ulkona ja kenties kaupassa. Kaupasta kun astut ulos, niin huomaat että aurinko on lähteny Las Palmasiin tai jonnekin ja tilalla on inhottava, tihuttava sade.

Perjantaina käytiin ostosreissulla tässä lähitienoolla, eli suunnattiin Oxford Streetille. Oltiin kävelty koko matka Hyde Parkin kulmalle, käyty Primarkissa ja matkalla asuntolaan alko sataa aivan naurettavalla voimalla. Sateenvarjo ei tietenkään ollu mukana. Miksi olisi?

Ehkä tottumuksesta (tai puheenaiheiden puutteesta) englantilaiset näyttää puhuvan säästä jatkuvasti. Koska siinä ei ole mitään päätä eikä häntää, sitä yritetään analysoida huonoin lopputuloksin. Ja kun sitten säästä puhutaan, niin kaikilla on oma mielipide; toisen mielestä aurinko paistaa loppupäivän, kun taas toinen on sitä mieltä että kohta alkaa sataa oikein urakalla.

Niin, että mitä ihmettä sitä nyt laittais päälle, ettei kastu sateessa läpimäräks tai paahdu pavuksi auringonpaisteessa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti