keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Livin' the Dream!

Kepasa! Viikonloppuna olin vapaalla töistä ja nyt, keskiviikkona ja torstaina, oon taas vapaalla. Borgerskapet ei selkeestikään tiedä, että ne on mokannu pahasti niiden yrityksessä teljetä halpa Suomi-työvoima neljän seinän sisään! Ehkä oiski parempi linnouttautua töihin, ku Tukholmassa rahan menoa ei voi estää...

Perjantaina siis aloitin piiiiiitkän vapaan (2 päivää, 23,5 tuntia) Power napeilla sohvalla. (Woohoo, villiä menoa Tukholmassa?) Sieltä suuntasin Skärholmeniin syömään vohveleita ja puhumaan paskaa muiden Borgareiden kanssa, mikä on siis elintärkeä terapiahetki kaikille meille Sisu-voimille Borgerskapetissa.

Lauantaina mä koin elämäni tähtihetken ja tutustuin lapsuuden idolin, Pekka Töpöhännän, kotikaupunkiin Uppsalaan. Sanat "vilkas" tai "eloisa" ei oikein ole oikeita sanoja kuvaamaan Uppsalaa, mutta "söpö", "ihana" ja "vitsit, iha ku oltais Karjaalla/Orimattilassa/Paraisilla!" sen sijaan sopi paremmin tunnelmaan. Vedettiin Maxissa "Sveriges godaste hamburgare" ja valtava lyxshake ja kierrettiin Uppsalan pakkonähtävyydet: tuomiokirkko, Botaniska trädgården ja linna. Väsyneenä posotettiin takaisin kaatosateeseen Tukholmaan ja sieltä Täbyhyn (Jumalan selän taakse, edes tunnelbana ei ylety sinne!) hattukarnevaaleihin, missä oli nordjobbaria poikineen.

Sunnuntaina leikin sivistynyttä turistia ja kiersin Stockholms stadsmuseumin ja National museumin valokuvanäyttelyn. Samalla tuli kokeiltua Slussenin Nyströms Strömming-vaunun Special annos; silakkapihvejä, perunamuusia, näkkileipää ja paikallisia hölskykurkkuja. Illalla nauroin pissat housussa ruotsalaiselle stand-upille Big benissä. Illan suomalaisvitsi oli: "Ruotsalainen elokuva 'Män som hatar kvinnor' on Suomessa erittäin menestynyt, mutta siellä sen nimi on pelkkä 'Män'." Hohohohohooo!

Johanna tulee tänään käymään ja me toteutetaan mun ikiaikainen unelma, eli me juostaan Gröna Lundiin heti kunhan Johannan kone on laskeutunu Arlandalle!

Vi hörs!

Ö: Ina Svensson

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti