torstai 15. heinäkuuta 2010

Kuulumisia kuulumisia!

Työn orja täällä huhuilee!

Töitä on ollut siis oikein kiitettävä määrä (mitä vähättelyä, 'naurettavan älytön määrä' kuvaa paremmin tätä työmäärää!) ja sen lomassa on yritetty kuitenkin ahkerasti leikkiä turistia Tukholmassa ja perusruotsalaista auringonpalvojaa Långholmenin rannalla!

Männä viikolla kylän vanhin käväsi muutaman päivän pikavisiitillä, ilmeisesti tarkistamassa miten nuor' flikka pärjää suuressa maailmassa. Tiedossa oli siis "Ruokaa & nähtävyyksiä" miniloma, jonka aikana mä esittelin "mun kulmia" ja välillä nautittiin Tukholman ihanien ravintoloiden/kahviloiden antimista. Huipuin kokemus äidille oli (tietenkin) meikäläisen tarjoama "lähes-mannermainen" aamiainen, johon kuului sämpylöitä, kananmunia ja Kalle's kaviaria sekä espressopannussa keitettyä tujua kahvia! Michelin, tuo tähtesi!

Lauantaina meikäläisellä oli lyhyempi päivä töissä ja seuraava päivä vapaana, joten otin kaiken irti (lähes) vapaasta viikonlopusta! Sushia tuli kokeiltua ensimmäistä kertaa (tykkäsin!) ja korkattua Ben & Jerry's bar (tyhmä kysymys, TIETENKIN tykkäsin!). Sunnuntaina palvoin muun Tukholman tavoin aurinkoa Långholmenin rannalla useita tunteja, välillä pulahdin ihanaan meriveteen ja sitten taas köllöttelemään piknik-viltille. Jalkapalloakin tuli katottua (koska mähän olen Suomen yksi kovimmista jalisfaneista, NOT!) ja muutama mansikkalaatikko tuhottua. Maanantaina kerkesin treffata kylän kolmanneksi vanhinta ja viisainta & co. ennen töitä, mikä oli tietenkin hauskaa!

Tiistai oli ehkä ruotsalaisin päivä ikinä; tiedossa oli Allsång på Skansen! Herregud, käsittämätön määrä onnellisia ruotsalaisia laulamassa ilosia ruotsalaisia lauluja auringonpaisteessa! Ehdottomasti kokemisen arvonen asia, kuuluu sarjaan "kokeilen syödä etanoita/juoda raakaa viinaa/juosta alasti talon ympäri", josko vaikka kolahtais omalla kohalla!

Natti natt!

Ö: Ina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti