tiistai 15. kesäkuuta 2010

Trevlig tisdag

Tiistaina oli eka vapaapäivä, jolloin oli aikaa ja vaivaa tehdä jotain kivaa!

Aloitin päivän menemällä Skatteverketiin, jossa oli koko Tukholma, osa Aasiaa ja Nigeria jo ennen mua. Sehän oli sitten ihan ratkiriemukasta, koska mun vuoronumero oli 336 ja sillä hetkellä palveltiin numeroa 290. Jätte kiva!

Onneks samordningsnumret hoitu siinä odotellessa puhelimitse ja pääsin suuntaamaan ostoksille T-Centralenille! Tukholmasta löytyy lähes samat kaupat ku Suomesta, eli Vila, Zara, Mango, Vero Moda, Lindex yms (mikä on vähän tylsää). Mutta löytyy Tukholmasta myös muutama muukin kauppa, joihin suomineidot pääsi tutustumaan! Mukaan tarttui pari paitaa, laukku, vyö ja kaulakoru, sekä rasia mansikoita. Tuhlaaminen ei nyt sovi budjettiin, koska ensimmäinen palkka tulee vasta heinäkuun lopussa! Mutta taidan jatkaa sitä silti. Kruunut on niin eri asia ku eurot, joten mitään shoppailua ei lasketa, eihän?

Illalla suunnattiin isolla lössillä Skeppsholmenille kuuntelemaan multitalenttia Brittein saarilta, eli Paloma Faithia, ja voi vaude ville ku oli upee keikka! Koko konsertti oli ilmanen, koska just nyt Tukholma on Euroopan virallinen rakkauskaupunki. Love Stockholm 2010 on siis massiivinen festari, jossa on mukana oikeestaan kaikki mitä voi kuvitella; eilen kadulla käveli mies vihreessä kokovartalotrikoossa ja jalassa oli croksit. Tai ainakin mä luulen että se oli performanssitaiteilija, joka esiinty kruununprinsessa Victorian kunniaks.

Viikonlopun häitä odotellessa!

Ö: Ina Svensson

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti