sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Huippuuden viikonloppu Lontoossa

Jäiks ja apua, ei näin hyviä hetkiä kestä hehkuttamatta!

Viikonloppu alkoi ehkä parhaimmalla uutisella tähän tilanteeseen: Sain kesätöitä heinä-elokuuksi! Oon lähetelly kevään mittaan joku 30 työhakemusta, ja kiitos Jennin suosittelujen, sain perjantai-aamuna viestin että mut palkataan yhteen asuntolaan ohjaajaksi. Kyseinen duuni on lähempänä "oman alan työtä" kuin edellisten kesien hoitsu-/tarjoiluduuni, joten sekin on plussaa. Vieläkin hymyilyttää että onnistuin (Jennin avulla) hankkimaan kesätyön Lontoosta käsin ja vielä juuri siihen ajankohtaan joka itselle parhaiten passaa. Suhteellisen epätoivonen tilanne siis muuttui äärimmäisen loistavaksi!

Hyvien uutisten, auringon ja hyvän fiiliksen voimalla lähdettiin isolla lössillä Westfieldiin ostoksille ja lopputulos on: Adidakselta juoksucaprit, ihana kesähuivi henkkamaukasta ja t-paitoja ja toppeja New lookista ja Primarkista. Lounas syötiin luonnollisesti ulkona auringonpaisteessa, ja shoppailun jälkeen suunnattiin kämpille, viskattiin ostoskassit huoneeseen ja lähdettiin yliopiston terassille istuskelemaan ja nauttimaan ihanasta kevätsäästä.

Lauantai lähti käyntiin juoksumatolla ja uusien caprien testauksella. Suomen hintoihin verrattuna caprit oli laatuunsa nähden sikahalvat (vertaa: H&M juoksucaprit 25 puntaa, Adidaksen caprit 28 puntaa) ja käytössä erittäin hyvät. Salin jälkeen hieman opiskelua, joka päätyi kuitenkin kavereiden kanssa lätisemiseen. Ruokakaupassa kysyttiin henkkareita, enkä voinut ostaa viiniä koska meikäläisen ajokortti ei ole englanniksi. Toisessa kaupassa ei ollut kuitenkaan mitään ongelmaa tämän suhteen. Illalla lähdettiin puistoon piknikille, mutta koska ilma alkoi olemaan jo sen verran viileä, niin päädyttiin JAH:n tiloihin jatkamaan. Korkkarit jaloissa sipsutettiin meidän vakkaripaikkaan, Rocketiin. Illan aikana yllättävän moni kysyi oonko mä skandinaavi tai ruotsalainen. Mistä nää ihmiset näkee että oon pohjosmaalainen, käsittämätöntä! Tuskin vaaleat hiukset ja pisamat sitä paljastaa...

Tämän päivän teema oli ehdottomasti 'kepeä päivä'. Käveltiin Sohoon, napattiin kahvit mukaan ja lähdettiin kiertää pikkuputiikkeja. Tehtävänä oli oikeastaan löytää tuliaisia Trudelle, joten mentiin jokaisen lapsen unelmakauppaan, Hamleys'n lelukauppaan. Kierrettiin jokainen kerros rauhassa ja löydettiin mahtavia tuliaisia. Kaverit tekstaili matkalla, että he istuu puistossa auringonpaisteessa, joten ruokakaupan kautta päädyttiin Russel Squaren nurmikolle makoilemaan, syömään keksejä ja juoruamaan. Fiilis oli kymmenen plus!

Ihanan kevätsään takia naama on jo hieman päivettyny ja D-vitamiinivarastot huipussaan. Jokaisena päivänä ollaan syöty lounasta puistossa ja vietetty laatuaikaa kavereiden kanssa. Tän päivän rento chillailu kruunasi kaiken, joten ei huonompi tapa päättää viikonloppu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti