torstai 19. toukokuuta 2011

Punnan kuvat silmissä!

Voi todeta vain, että maailma on yllättävän pieni, tai sitten tavaraa on vaan helkkarin paljon. Käveltiin muutama viikko sitten kaverin kanssa kahvittelemaan Angeliin Itä-Lontooseen, ja samalla kierreltiin second hand liikkeitä (koska nykyään se on kovin muodikasta!). Meinasin tukehtua, kun erään liikkeen hyllyllä oli kuvassa näkyvä vanha peltirasia:


Täysin identtinen peltirasia irtoaa Lontoon Angelin alueen "vintageliikkeestä" käypään hintaan, £24 (eli 27€). Googlaamalla "kukallinen peltirasia" löytyi samainen rasia parin blogin kuvista, jotka kumpanenkin oli kuvatekstin mukaan hankittu kirpparilta: toisen omistaja oli maksanut 8€ ja toisen 5€.

Itsehän säilytän teepusseja täysin samanlaisessa purkissa. Omastani en kyllä maksanut penniäkään, vaan se on saatu markka-aikaan mummilta. Mummi oli heittämässä tavaraa pois, mutta kysyi kuitenkin multa eka. Ja näin se päätyi meikäläisen hyllylle pölyttymään.

Elämä täällä Lontoossa on kovin kallista (kun shoppaa Oxford streetillä ja juoksee kahviloissa ahkerasti), joten jos käy niin, että tuhlaan kaikki säästöt, niin ei muuta ku iso hunajainen hintalappu kaikkeen mikä vähääkään haisee perunakellarille ja näyttää vanhalta ja kuluneelta. Johan alkaa puntia ropisee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti