perjantai 27. toukokuuta 2011

How R U?

Vaihtoaikani alkaa vedellä viimeisiään, enää kuukausi jäljellä. Ostin jopa lipun paluulennolle. Mitkä on fiilikset? Jaa-a, paras sana kuvaamaan tätä tilannetta on "ambivalenssi"; yhtä aikaa odotan kovasti päästä takaisin Suomeen, tavata kaikki tutut ja päästä tekemään kaikkia niitä tuttuja päivittäisiä asioita, joita täällä kaipaa, toisaalta taas en millään tahtoisi lähteä ja jättää uusia ystäviä ja ihanaa Lontoota. Tosin, suurin osa kavereista palaa myös kotiin, joten ei täällä olisi sen jälkeen enää muuta ku se Lontoo. Onneksi kovalevy on täynnä valokuvia, joita voi tuijotella kun alkaa ikävöidä vaihtoaikaa.

Opiskelu vie nyt enemmän aikaa kuin alkukuukausina, sillä nyt pitäisi enää palauttaa lopputyöt ja aloitella kesämoduulin lopputyötä, mutta eipä se ole tarkoittanut että täällä oltaisiin istuttu pelkästään neljän seinän sisällä! Kylän vanhimmat kävivät kääntymässä ja tarkistamassa Lontoon, ja kavereiden kanssa on rymytty pitkin Lontoota. Koska tämä metropoli on käsittämättömän valtava, jokaiselle päivälle löytyy jotain uutta, hauskaa tekemistä. Niinku vaikka nyt esimerkiksi nämä:

- Thamesin ylittäminen mahdollisimman monen sillan kautta
- Bussi Greenwichiin ja nollameridiaanilla seisomista (se on ihan oikeasti VIIVA maassa!)
- Eksyminen Wimbledoniin, Buddha-temppelin löytäminen ja eksyminen heti perään Richmondin metsään
- Piknikiä Kensington Gardenissa
- Korkokenkätapaturma naurettavan fiinillä clubilla South-Kensingtonissa, jonka seurauksena oikea jalka vaihtoi väriä viisi päivää
- McDonaldsin pehmis ja ranskalaiset = taivaallinen makunautinto!
- Secret Cinema, jossa yhdistyi teatteri ja elokuva, ja nosti elokuvan katsomisen täysiin uusiin ulottuvuuksiin. 3D ei ole mitään verrattuna tähän!
- Turistin leikkiminen ympäri keski-Lontoota: "Oho, Big Ben! Katsos, Buckinham Palace! Tower Bridge! Harrods!"

Tällä hetkellä IOE:ssa on International Education-week, joten tiistaina tuli kuunneltua afrikkalaista rummutusta ja tänään olisi vuorossa ilmaista grillausta ja karaokea. Huomenna meidän kööri lähtee Brightoniin, aloha!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti